0 items
€ 0,00
Registreren

KIND INSCHRIJVEN

REGISTREREN OM ALS OUDER KINDEREN IN TE SCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Gezinsprofiel” > “Gezinsleden", klik op de naam van het gezinslid dat je wenst op te geven voor de opvang. Vul bij het tabblad "Algemeen" de school in waar uw kind school volgt. en duid bij "Extra informatie" aan dat Gemeentelijke opvang gewenst is. Door deze gegevens in te vullen zal uw kind opgenomen worden in opvangsysteem.

REGISTREREN DAT MIJN KIND gEBRUIK WENST TE MAKEN VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG OF DE WOENSDAGNAMIDDAGOPVANG

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Profielen” > “Inschrijven kinderen”, klik op “REGISTREER FAMILIE” en volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand.

iK WIL MIJN KIND OPGEVEN VOOR DE OPVANG, MAAR KRIJG DE MELDING DAT MIJN GEZINDSLID REEDS GEREGISTREERD IS BIJ EEN ANDERE FAMILIE

In het kader van coöuderschap en nieuwe samengestelde gezinnen is het mogelijk om een kind toe te voegen bij zowel de familie van de mama als bij de familie van de papa. Als één van beiden het kind reeds aangemaakt heeft (op basis van het rijksregisternummer), zal de andere ouder de melding ontvangen dat het gezinslid reeds geregistreerd is bij een andere familie. Je kan het kind dan alsnog toevoegen aan je familie door het rijksregisternummer en de naam van de familie door te mailen naar profielen@holsbeek.be. Wij zullen het kind dan manueel toevoegen aan uw familie.

iK WIL WETEN VOOR WELKE ACTIVITEITEN MIJN KIND AL INGESCHREVEN IS

Aangezien inschrijvingen persoonsgebonden zijn, kan je een overzicht van de inschrijvingen voor je kind terugvinden in zijn of haar profiel. Ga naar "Mijn Profiel" en klik binnen het gezinsprofiel op het profiel van het kind waarvan je wil weten of het ingeschreven is. Ga nu naar het tabblad "inschrijvingen". Hier vind je een overzicht van alle activiteiten waarvoor je kind is ingeschreven.